Schaatslessen, krachttraining en naar de Weissensee: de hoofdrolspelers bereiden zich grondig voor op de musical De Tocht

Elke dag staat Thijs Meester een uurtje op de ijsbaan en Wolter Weulink en Nandi van Beurden staan erop dat de vragen op een persbijeenkomst maandagmiddag in het Fries worden gesteld. Hoewel de repetities nog niet zijn begonnen, is het duidelijk dat deze hoofdrolspelers van musical De Tocht al druk bezig zijn met de voorbereidingen.

Thijs Meester, Wolter Weulink en Nandi van Beurden spelen de hoofdrol in musical De Tocht, samen met nog vier spelers die nog even geheim blijven.

Thijs Meester, Wolter Weulink en Nandi van Beurden spelen de hoofdrol in musical De Tocht, samen met nog vier spelers die nog even geheim blijven. Foto: Hoge Noorden/Jacob van Essen

De drie hoofdrolspelers werden maandag officieel gepresenteerd. Het oplichten van een tipje van de sluier is een manier om het project weer even onder de aandacht te krijgen van het publiek en de kaartverkoop weer leven in te blazen. Want na jaren van uitstel en tegenslag lijken nu alle seinen op groen te staan en gaat De Tocht 1 oktober 14.30 uur in première. Tot nu toe zijn er ongeveer 21.000 kaarten verkocht van het ‘theaterspektakel’ dat met zeven voorstellingen per week te zien zal zijn en maximaal 380.000 bezoekers per jaar kan faciliteren.

Nieuws

menu