Start kaartverkoop Friese theaters geeft vertrouwen in nieuw seizoen: ‘Het is momenteel druk op de website en daarom word je in de wachtrij geplaatst', lezen belangstellenden

Friese theaters zijn woensdagmiddag gezamenlijk hun kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2021-2022 begonnen. De eerste resultaten stemmen hoopvol.

Bij de Friese theaters is er goede hoop dat de door corona vaak leeggebleven zalen in het nieuwe seizoen weer goed gevuld zullen zijn.

Bij de Friese theaters is er goede hoop dat de door corona vaak leeggebleven zalen in het nieuwe seizoen weer goed gevuld zullen zijn. Foto: ANP

‘Het is momenteel druk op de website en daarom word je in de wachtrij geplaatst. We vragen even om je geduld.’ Die boodschap kregen honderden bezoekers van de website van De Lawei in Drachten woensdag even na het middaguur herhaaldelijk te zien. Stipt om twaalf uur startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2021-2022 bij de schouwburg, en dat leidde meteen tot drukte op de website en bij de kassa’s.

Vrolijke theaterdirecteur

Nieuws

menu