Tijd om te brullen voor LionsArt: T-shirts met kunst van Friese kunstenaars. 'We doen dit omdat we het mooi vinden, niet om er rijk van te worden'

Friese kunstenaars helpen bij de promotie van hun werk, en kunst voor mensen met een kleine beurs beschikbaar maken. Dat is de dubbele missie van Rudi Jacobs met zijn T-shirtproject LionsArt.

Rudi Jacobs (rechts), eigenaar van T-shirtwinkel The Saint met T-shirts met werk van Connie Harkema (r.) en Claudia Hek (l.) in zijn handen. En tekenaar Edward Kobus met de tekeningen en een van de kunst T-shirts die hij maakte voor het project LionsArt met kunst van Friese kunstenaars.

Rudi Jacobs (rechts), eigenaar van T-shirtwinkel The Saint met T-shirts met werk van Connie Harkema (r.) en Claudia Hek (l.) in zijn handen. En tekenaar Edward Kobus met de tekeningen en een van de kunst T-shirts die hij maakte voor het project LionsArt met kunst van Friese kunstenaars. Foto: Marchje Andringa

De schilderijen van Friese plaatsen van Connie Harkema, de graffiti van Pipsqueak Was Here!!! of straatfotografie van Kenny Douwenga. Via de webshop van Leeuwarder T-shirtwinkel The SainT is het allemaal voor 25 euro te koop. ,,Als zeefdruk op een T-shirt”, verduidelijkt Rudi Jacobs, eigenaar van de winkel en initiatiefnemer van LionsArt.

Driehonderd kunst t-shirts

Nieuws

menu