ASN Installaties Dokkum fuseert met Noors bedrijf. Personeel blijft in dienst en de naam blijft ook bestaan

ASN Installaties Dokkum wordt overgenomen door het van oorsprong Noorse bedrijf Energeai. De 45 personeelsleden blijven in dienst. Ook de bedrijfsnaam blijft bestaan.

ASN Installaties Dokkum fuseert met Energeia. Van links naar rechts: Robert Veenstra, directeur van Energeia Nederland, Rinze Boersma, Raad van Commissarissen bij ASN Installaties, Viktor Jakobsen, directeur van Energeia, Corinna Scharringhausen, directeur bij ASN Installaties en Koop Mulder, eigenaar van ASN Installaties.

ASN Installaties Dokkum fuseert met Energeia. Van links naar rechts: Robert Veenstra, directeur van Energeia Nederland, Rinze Boersma, Raad van Commissarissen bij ASN Installaties, Viktor Jakobsen, directeur van Energeia, Corinna Scharringhausen, directeur bij ASN Installaties en Koop Mulder, eigenaar van ASN Installaties. Foto: Robin Zoutsma

Volgens ASN-directeur Corinna Scharringhausen zit het zeventig jaar oude installatiebedrijf vol met plannen en ideeën voor de energietransitie maar mist het de financiële armslag. Zo vragen steeds meer mensen hulp om van het gas af te gaan en hebben consumenten behoefte aan een totaalpakket om te kunnen verduurzamen. ASN is daar te klein voor. Fusie met een kapitaalkrachtiger bedrijf moet soelaas bieden. ,,Energeia heeft meer financiële armslag dan wij en wij hebben weer de knowhow voor aanleg en onderhoud van installaties.”

Vacatures

(Persoonlijk) begeleider

Trajectum

Werken op de SEH, OK of IC?

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Werkvoorbereider Modulaire Bouw

Qomplex

Nieuws

menu