De flink duurdere vis leidt in de viswereld tot zorgen, maar ook tot flexibiliteit. 'We moeten positief blijven'
Veel vis- en andere zeeproducten zijn het afgelopen jaar flink duurder geworden. Een groot aantal vissers en visboeren maakt zich zorgen, al zijn er ook ondernemers die de hoge prijzen met enige creativiteit weten op te vangen.

Arnold Schuurman en Marjet Westra van 't Fiskhûs in Hurdegaryp. Foto: Marcel van Kammen
Bij ’t Fiskhûs in Hurdegaryp wordt hard gewerkt aan de tientallen visschotels die voor dit kerstweekend zijn besteld. Arnold Schuurman, de bedrijfsleider van de viswinkel, is enthousiast over de belangstelling voor de schotels. ,,Minsken besteegje minder oan út iten gean, mar wolle noch wol graach lekker ite. Dat fernimme wy”, zegt Schuurman.
Direct verder lezen?
Lees ook
Vacatures
Systeembeheerder procesautomatisering
Attero

Medewerker contractbeheer Bedrijfsafval
Omrin Bedrijfsafval

Accountmanager Bedrijfsafval
Omrin Bedrijfsafval
