Dit artikel is vandaag gratis

Elektrische voertuigbouwer Carver breidt uit naar België. Het bedrijf uit Leeuwarden wil kosten verlagen door aantallen te verhogen

Een Carver-voertuig. Foto: Carver

Carver breidt uit naar België. De elektrische voertuigbouwer uit Leeuwarden, bekend van de smalle stadsdriewielers, hoopt met deze stap de kosten te verlagen door het verkoopvolume op te schroeven.

Carver krijgt door de samenwerking met Group Vandecasteele meerdere verkoopvestigingen in België erbij. ‘Met de komst van dit dealernetwerk gaat een wens in vervulling om in de toekomst de inwoners van onder meer Antwerpen en Brussel - waar dagelijks fikse files staan - een oplossing te bieden’, schrijft het bedrijf in een aankondiging.

,,De stap naar België is een hele logische”, zegt Anton Rosier, bestuursvoorzitter van Carver. ,,We zien daar gelijk aan Nederland dezelfde problematiek. Er is behoefte aan een snel, makkelijk, milieuvriendelijk en comfortabel vervoersmiddel in de minder stedelijke gebieden. In de grote steden daarentegen is er behoefte aan flexibiliteit en betrouwbaarheid om op tijd op je afspraak te komen.”

Sinds kort rijden er ook Carvers door de straten van Londen, Hongkong en Valetta (Malta).

Vacatures

Werkvoorbereider Modulaire Bouw

Qomplex

Lid Raad van Toezicht | financieel profiel

Talent Performance namens Alliade

Verzorgende-IG

Interzorg

Nieuws

menu