Webshopbedrijf Refresh blijft groeien: weer was de opslagruimte te klein voor de duizenden producten die Refresh verkoopt

De lijst met artikelen die de jonge Dokkumer ondernemers Tjerk Pieter de Vries en Robin Dijkstra met hun webshopbedrijf Refresh verkopen, is te lang en te divers om onder een noemer te vangen: het gaat 15.000 verschillende producten. Een bescheiden deel vanuit een eigen magazijn, dat binnen een jaar na oprichting al verschillende malen te klein was.

 Vooraan Tjerk Pieter de Vries (links) en Robin Dijkstra (rechts). Achterin werknemer Rick Koenen die de ingekomen goederen controleert.

Vooraan Tjerk Pieter de Vries (links) en Robin Dijkstra (rechts). Achterin werknemer Rick Koenen die de ingekomen goederen controleert. Foto: Jan Spoelstra

Als eenmanszaak waren Robin Dijkstra (19) en Tjerk Pieter de Vries (22) in augustus vorig jaar afzonderlijk een bedrijf begonnen. Samen deelden ze een kantoor aan de Doorvaart in Dokkum en al snel vonden de jonge ondernemers elkaar om een bedrijf op te richten, Refresh.

Vacatures

Financieel Manager

De Zwarte Hond

Werkvoorbereider/ Projectleider

Beemster Electrical Solutions B.V.

Machinist in opleiding

Arriva

Nieuws

menu