Het kabinet houdt vast aan de stikstofdoelen; het overleg met Remkes valt goed bij kleine groepen groene boeren, maar slecht bij andere organisaties

Excuses kwamen er van het kabinet voor de manier waarop het inmiddels beruchte stikstofkaartje werd gepresenteerd. Maar dat kaartje blijft wel op tafel, gaf stikstofminister Christianne van der Wal vrijdag aan bij het eerste stikstofoverleg. Net als het doel dat in 2030 de stikstofuitstoot met de helft moet zijn gereduceerd.

Johan Remkes, die optreedt als gespreksleider, staat op na afloop van een verkennend gesprek van vertegenwoordigers van boerenorganisaties met een afvaardiging van het kabinet. Onder leiding van Remkes praten de partijen over de stikstofplannen van het kabinet.

Johan Remkes, die optreedt als gespreksleider, staat op na afloop van een verkennend gesprek van vertegenwoordigers van boerenorganisaties met een afvaardiging van het kabinet. Onder leiding van Remkes praten de partijen over de stikstofplannen van het kabinet. Foto: ANP

Hoewel het kabinet dus voet bij stuk houdt in het stikstofdossier was de sfeer goed, volgens de meeste boerenorganisaties die in Utrecht onder leiding van Johan Remkes aan tafel zaten.

Vacatures

Lid Raad van Toezicht | financieel profiel

Talent Performance namens Alliade

Leerling metaalbewerker

Gicom BV

Werken op de SEH, OK of IC?

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Nieuws

menu