Overname Louwsma Bedrijven Groep in Hoevelaken: Pharmatech is nu onderdeel van een familiebedrijf

De Louwsma Bedrijven Groep (LB Groep) uit Leek breidt verder uit met Pharmatech, een onderneming gespecialiseerd in training, opleiding en consultancy in de farmaceutische wereld. De LB Groep was tot drie jaar geleden gevestigd in Bakkeveen.

Een apothekersassistente zoekt medicijnen bij elkaar in een apotheek. Pharmatech is een bedrijf gespecialiseerd in de farmaceutische wereld.

Een apothekersassistente zoekt medicijnen bij elkaar in een apotheek. Pharmatech is een bedrijf gespecialiseerd in de farmaceutische wereld. Foto: ANP

Louwsma Bedrijven Groep heeft begin dit jaar Pharmatech Consultancy & Training in Hoevelaken overgenomen. Alle twintig man aan personeel, vast en in de flexibele schil, gaat mee, zegt directeur en eigenaar Sieb Louwsma. Met deze overname komt het totale personeelsbestand van de gehele groep binnen het familiebedrijf uit op ongeveer 350 mensen. De LB Groep bestaat ruim twintig jaar en was oorspronkelijk gevestigd in Bakkeveen. In verband met ruimtegebrek is het drie jaar geleden verhuisd naar Leek.