Dit artikel is vandaag gratis

Trampolinehal Street Jump in Leeuwarden is failliet, corona deed het bedrijf de das om

Corona nekte Street Jump Leeuwarden. Foto: website Street Jump

De indoortrampolinehal Street Jump aan de Ceresweg op De Hemrik in Leeuwarden is failliet. Volgens curator Matthijs Sturms van advocatenkantoor Alderse Baas in Joure heeft corona het bedrijf de das omgedaan.

,,Eigenlijk heeft Street Jump alleen in 2019 een volledig jaar gedraaid. Het zou begin 2018 openen, maar dat werd door tegenslagen het eind van dat jaar. En in 2020 sloeg al snel corona toe, waarna het bedrijf bijna twee jaar heeft stilgelegen.”

In 2019 draaide het bedrijf niet slecht, maar kon het nog niet veel reserves opbouwen. Na de heropening in 2022 liep het ook niet storm. Sturms: ,,Er lijkt toch een soort huiver te leven om dit soort indooractiviteiten te bezoeken. Omdat een boost uitbleef trok de eigenaar de conclusie dat het niet haalbaar was.”

Schulden

Hoeveel schulden het bedrijf heeft kon Sturms nog niet vertellen. Er werkten bij Street Jump twaalf mensen, van wie de meeste op oproepbasis. Zij hebben hun ontslag gekregen. De Noord-Hollandse eigenaar, Emiel van der Waart, heeft ook een trampolinehal in Alkmaar.

Vacatures

Werkvoorbereider Modulaire Bouw

Qomplex

Lid Raad van Toezicht

Talent Performance namens Jeugdhulp Friesland

(Persoonlijk) begeleider

Trajectum

Nieuws

menu