Dit artikel is vandaag gratis

Bobby Schuller, bekend van Hour of Power, komt naar Nederland en preekt vrijdag 30 september in de Bethel in Drachten

Bobby en Hannah Schuller. Foto: Hour of Power

Bobby Schuller, voorganger van de Crystal Cathedral Church in Californië, komt naar Nederland voor drie preekbeurten. Op vrijdag 30 september spreekt hij tijdens een Hour of Power LIVE-dienst in het gebouw van vrije baptistengemeente Bethel in Drachten.

Bobby Schuller is bekend van het televisieprogramma Hour of Power , dat elke zondagochtend op RTL5 wordt uitgezonden. Sarah Grandpre, die als soliste zingt in het Amerikaanse Hour of Power-koor, treedt op. Ook producer Elvis E brengt gospelliederen ten gehore. Jan van den Bosch presenteert de avonden.

Tijdens de drie samenkomsten, op 28 september spreekt hij hij Barneveld en op 29 september in Leiden, worden opnamen gemaakt voor het programma. De grootvader van Bobby Schuller emigreerde uit Nederland naar Amerika.

Het thema van de avonden is ‘Houd moed – Geloven in onzekere tijden’. Directeur Chris Tims van Hour of Power Nederland: ,,Het afgelopen jaar kregen we bijzonder veel brieven, mails en telefoontjes van mensen die gewoonweg niet meer weten waar ze het moeten zoeken. Hoe mooi is het dat we een boodschap van hoop kunnen meegeven. We zien dat Hour of Power voor veel mensen een reddingsboei is.”

Nieuws

menu