Dit artikel is vandaag gratis

Dit kun je met Pinksteren allemaal doen op Festival 316 in Wijnjewoude

Festival 316 tijdens het pinksterweekend van 2017. Foto: Rens Hooyenga

Het komende pinksterweekend is in Wijnjewoude weer het Festival 316 van organisator Unite In Christ. Vier dagen van samenkomsten en activiteiten voor jong en oud rond het thema ‘Jezus zegt: Volg Mij’. Een greep uit het programma.

Festival 316 begint vrijdagavond met een samenkomst van mannenorganisatie Noordermannen, met spreker Bert Reinds en de Noordermannenband. Tegelijkertijd is in een andere festivaltent een avond voor vrouwen. In de Kingskidstent is een programma voor kinderen en tieners en jongeren kunnen terecht in hun eigen tent, waar de avond met een kampvuur wordt afgesloten.

Kinderen, tieners en jongeren hebben zaterdag en zondag de hele dag en maandagochtend elk eigen programma’s, met onder meer poppentheater, sport en spel en diensten met sprekers Karim Landoulsi (zaterdagavond), André van der Meer, Arjan Bouwman en Theo Tolsma (allen zondagavond) en diverse worshipbands.

In de Celebration Tent, waar het hoofdprogramma steeds is, spreken onder anderen Martijn Dekker (zaterdagochtend), Kees de Vlieger (zondagochtend), Jan Huizenga (zondagmiddag) en Christian Tan (maandagochtend). Hier wordt de samenzang steeds begeleid door door de band Laud.

Nieuws

menu