Dit artikel is vandaag gratis

Christelijke zanger Joshua Aaron geeft een concert in de Bethelkerk in Drachten. Iedereen kan daar gratis naar toe.

De Israëlische aanbiddingsleider en songwriter Joshua Aaron. Foto: FD

De Israëlische aanbiddingsleider en songwriter Joshua Aaron geeft op 21 mei een concert in Drachten.

Hij komt samen met zijn band naar Nederland (19-21 mei) in het kader van The Return of Hope-tour. Joshua Aaron is een bekroonde Amerikaans-Israëlische artiest en songwriter die onlangs werd vermeld als een van de ‘Jewish Global 100’-influencers.

De concerten zijn gratis te bezoeken. Er zijn 3500 kaarten beschikbaar. De titel ‘The Return of Hope’, verwijst volgens organisator Events for Christ naar dat ‘we getuigen van de hoop die in ons is: Jezus Christus. En we zingen ons verlangen uit naar Zijn terugkeer.”

Een van de drie Nederlandse concerten is in de Bethelkerk in Drachten, op vrijdag 21 mei (Aanvang 19.30 uur). De andere plaatsen zijn Amersfoort (19 mei) en Oud-Beijerland (20 mei).

Internationale artiesten

Lange tijd kon Events for Christ wegens de coronapandemie geen concerten organiseren. Nu dat weer kan komen er weer veel internationale christelijke artiesten naar ons land, zoals de Casting Crowns (29 mei, Rotterdam), Michael W. Smith (26 juni, Rotterdam) en Martin Smith (29 en 30 april, in Bunschoten-Spakenburg)

Kaarten zijn te reserveren via: www.eventsforchrist.nl

Nieuws

menu