Na twee jaar wachten gaat de Build and Be-groep eindelijk naar Tanzania. In Britsum, Koarnjum en Jelsum werden ze een begrip

Zondag 10 juli is de uitzwaaidienst in de PKN-kerk van Jelsum van tien jongeren en volwassenen die naar Tanzania gaan. Nadat twee coronajaren roet in het eten gooiden, is het nu eindelijk zo ver.

De deelnemers van de reis: Ingmar Haijma, Lisanne Buruma, Mare Boomsma, Bregje ten Boom, Nynke Holwerda, Herman Lubberts, Johan Tamminga, Tineke Radersma en Lysbeth Lubberts en Martin Janssen van Stichting bouw woningen in Tanzania. Inge Zijlstra ontbreekt op de foto.

De deelnemers van de reis: Ingmar Haijma, Lisanne Buruma, Mare Boomsma, Bregje ten Boom, Nynke Holwerda, Herman Lubberts, Johan Tamminga, Tineke Radersma en Lysbeth Lubberts en Martin Janssen van Stichting bouw woningen in Tanzania. Inge Zijlstra ontbreekt op de foto. Foto: Jan Spoelstra

Het is een project wat al in oktober 2018 begon. Lysbeth Lubberts en Dorien Zijlstra uit Britsum, beide lid van de Protestantse Gemeente Britsum-Koarnjum-Jelsum, zochten naar een manier om de jongeren in de drie dorpen meer met elkaar te verbinden, zo vertelt Zijlstra (50).

Nieuws

menu