Kijk naar de bank van sc Heerenveen en je weet: technisch manager Ferry de Haan kan geen minuut meer stilzitten

Parallel aan de vraag of Joey Veerman overmorgen nog speler van Heerenveen is loopt nog een bijzonder nijpende kwestie. Het is deze: slaat technisch manager Ferry de Haan voor het sluiten van de transfer window nog toe? En zo ja: wie is (zijn) het?

Met zijn tweede kopdoelpunt dit seizoen zet de 'niet-kopper' Henk Veerman Heerenveen op 1-0. De inmiddels gewezen AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners (hij vertrekt voor vijf seizoenen naar het Italiaanse Atalanta Bergamo) en doelman Hobie Verhulst hebben het nakijken.

Met zijn tweede kopdoelpunt dit seizoen zet de 'niet-kopper' Henk Veerman Heerenveen op 1-0. De inmiddels gewezen AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners (hij vertrekt voor vijf seizoenen naar het Italiaanse Atalanta Bergamo) en doelman Hobie Verhulst hebben het nakijken. Foto: ANP

Dinsdagavond 23.59 uur zullen we het weten. Maar dat er, ongeacht de vraag of gewild doelwit Joey Veerman al dan niet vertrekt, iets bij moet komen is wel helder. Dat bewees het duel met AZ (1-3) gistermiddag eens te meer. Met alle respect voor hun kwaliteiten, maar een bank met Syb van Ottele, Benjamin Nygren, Arjen van der Heide, Jan Ras, Stanislav Shopov, Timo Zaal, Djenahro Nunumete en de tweede reservedoelmannen Xavier Mous en Jan Bekkema is toch echt te mager voor een ploeg die een plek in het linkerrijtje ambieert.

Nieuws

Meest gelezen

menu