Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Cultuurwoensdag, 28 mei 2003

Kaartverkoop ‘Kening Lear’ overweldigend
Drachten - De reserveringslijn van De Lawei in Drachten voor Kening Lear van Tryater is door het grote aantal aanvragen overbelast.
Na de vele positieve reacties op de première van zaterdag van het Friestalige spektakelstuk wordt het telefoonnummer plat gebeld. De organisatie heeft inmiddels maatregelen genomen.
Campagneleider Wolter Lommerde had met het oog op een grote toestroom het aantal lijnen in De Lawei al uitgebreid tot negen en meer personeel ingezet. ,,Desondanks zijn de lijnen nog steeds continu overbelast. Het lijkt wel of heel Fryslân naar Kening Lear wil. We verkopen nu zo’n 1500 kaarten per dág.’’
Vanwege de overweldigende belangstelling worden de kaarten voor de afscheidsvoorstelling van Jos Thie in het Fries Paarden Centrum te Drachten vanaf nu ook verkocht via de nationale reserveerlijn (0900 3005000) en via internet (www.keninglear.nl).
Inmiddels zijn er van de 38.000 kaarten nog maar zo’n vijfduizend beschikbaar. Tryater overweegt om nog maximaal twee extra voorstellingen te houden.
Kening Lear, met Rients Gratama in de titelrol, is nog tot en met zondag 22 juni te zien.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

cultuur
Familieberichten
Advertenties