Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Weermaandag, 15 december 2003

Veel bewolking
De wind neemt vanavond en vannacht geleidelijk af. Er blijven vannacht enkele (winterse) buien mogelijk bij minima rond 2 graden. Morgen valt er, vooral later op de dag, wat regen. Het wordt ongeveer 7 graden, bij een matige tot (vrij) krachtige noordwestenwind .
Het was een onstuimig herfstweekend met veel regen op zaterdag, bij een stormachtige wind. En gisteren hadden we de noordwesterstorm, aan de kust bereikte de wind 9 Beaufort. Daarnaast was er ook sprake van (zeer) zware windstoten van 100 km/uur of meer. Dit zeer gure weer werd vervolgens nog gecompleteerd met winterse neerslag in de vorm van hagel en natte sneeuw. Vanmorgen was er nog altijd sprake van een stormachtige wind met daarbij (vooral tijdens de buien) zware windstoten tot dichtbij de 100 km/uur.
Het weer tot morgenavond: vanmiddag is er nog sprake van een harde tot stormachtige noordwestenwind, maar langzaam maar zeker neemt de wind iets in kracht af. Het blijft guur, dat wel. Vanavond en vannacht blijven er enkele winterse buien mogelijk. Met een harde noordwestenwind aan zee en windstoten. Het kwik zakt tot rond 2 graden. Morgen is het eerst tijdelijk droog, met mogelijk even een paar zonnige momenten. Toch voert bewolking de boventoon en later op de dag valt er af en toe wat regen. Het kwik komt te liggen rond 7 graden, bij een matige tot (vrij) krachtige wind uit het westen tot noordwesten.
De vooruitzichten: de atmosfeer komt even tot rust met woensdag en donderdag een droog weertype en een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Het kwik schommelt daarbij overdag rond 6 graden. In de nacht van woensdag op donderdag kan het wel even opklaringen en ook licht vriezen. Daarna komt er echter weer meer bewolking met op vrijdag toenemende kans op regen. Het kwik ligt daarbij donderdag en vrijdag rond 7 graden. In de loop van de nacht naar zaterdag en zaterdag overdag is er weer sprake van een koudere luchtsoort. Als er dan buien komen, kunnen die opnieuw winters zijn.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties