Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Weerdinsdag, 20 juli 2004

Regenachtig
Vanmiddag is het vooral in het oosten regenachtig. In het westen breekt later de zon door. Het wordt 20 à 21 graden en de van oost naar noord draaiende wind is zwak tot matig. Morgen zijn er zonnige perioden bij 23 graden.
Na een aantal kletsnatte dagen was het gisteren weer eens een stuk droger. De komende dagen krijgt een hogedrukgebied boven Scandinavië met een uitloper tot over Midden-Europa meer greep op het weer bij ons. Dat zal een positieve uitwerking hebben op de temperatuur en het aantal uren zon. Nog steeds is er geen sprake van een helemaal stabiele situatie. Daardoor blijft de kans op een regen of onweersbui aanwezig.
De verwachting tot morgenavond: vandaag trekt weer een storing over ons land. De eerste regen viel vanochtend al in het zuiden en vanmiddag hebben wij dan ook een grijze periode met enige tijd regen. De meeste regen zal in het oosten van de provincie vallen. Vanmiddag is het bewolkt met af en toe regen of lichte regen. De meeste en intensiefste regen valt in het oosten en zuidoosten van onze provincie. Er waait een zwakke, later matige wind die draait van het oosten naar het noorden. Het kwik loopt op tot 20 à 21 graden. Vannacht koelt het af tot 13 graden en er ontstaat lokaal mist.
De vooruitzichten: morgen hebben we een fraaie zomerdag. Er zijn flinke perioden met zon en met 23 graden is het zomers warm In de loop van de dag neemt de kans op een regen of onweersbui vanuit het zuidwesten toe.
donderdag doen we er nog een schepje bovenop. De zon heeft nog wat minder te duchten van wolken en het wordt 24, misschien wel 25 graden. Het lijkt zelfs helemaal droog te blijven. Vrijdag wordt het zeer warm met 26 of 27 graden, maar wel een regen- of onweersbui. Het weekend geeft aangenaam zomerweer bij ongeveer 23 graden. Er zijn behoorlijke zonnige perioden en er valt slechts een enkele bui.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties