Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
donderdag 21 juni

Weervrijdag, 1 oktober 2004

Wisselvallig
Het is wisselend bewolkt en misschien komt er nog een buitje bij, bij temperaturen rond 16 graden. Vannacht blijft het meest droog bij minima rond 11 graden. Het blijft morgen wisselvallig met buien en bewolking en het wordt zo’n 16 graden.
Het blijft overwegend licht wisselvallig weer de komende dagen, eigenlijk is het weer een beetje van slag. Gisteren hadden we weliswaar een mooie dag, maar het eindigde alweer met regen. Het zijn depressies die het weer grotendeels beïnvloeden en daar zal de komende dagen nagenoeg niets aan veranderen. Dat betekent ook weer niet dat het steeds nat zal zijn, maar iedere dag is er wel kans op enige regen of een paar buien. Een uitzondering daarop vormt wellicht de zon, al zal er ook dan sprake zijn van veel bewolking.
Het weer tot morgenavond: vanmiddag is het wisselend bewolkt met later deze middag af en toe de zon. Het blijft waarschijnlijk meest droog, op een enkel buitje na. De middagtemperaturen komen daarbij te liggen rond 16 à 17 graden en het waait zwak tot matig uit het zuidoosten tot zuidwesten. Vannacht blijft het droog met een afwisseling van bewolking en opklaringen. Het wordt morgen wisselvallig weer met opnieuw bewolking en enkele buien. Daarbij komt de temperatuur te liggen rond 16 graden, bij een matige tot (vrij) krachtige zuidwestenwind.
De vooruitzichten: in de nacht van zaterdag op zondag is het bewolkt met af en toe wat regen. Zondag moet het echter overwegend droog worden met zowel veel bewolking als af en toe een flets zonnetje. Het wordt daarbij ongeveer 17 à 18 graden, bij een matige tot (vrij) krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten. Maandag en de dagen daarna volgen steeds opnieuw buien of perioden met regen. Het wordt daarbij ongeveer 16 à 17 graden.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties