Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Weerdonderdag, 31 maart 2005

Zonnig en zacht
Het is stralend weer met flinke perioden en ook morgen is het zonnig en zacht met temperaturen rond 14 graden. Vannacht koelt het af tot rond 2 graden met vorst aan de grond. Morgen is de wind zwak tot matig uit het oosten tot zuidoosten.
Het werd gisteren 12 tot 14 graden met een aangename en vrij zonnige lentedag. De gevoelstemperatuur lag echter enkele graden lager door de stevige, matige tot (vrij) krachtige wind uit het oosten. Opmerkelijk waren deze ochtend de markante verschillen in het weer boven het midden en zuiden van het land. Lelystad meldde zonnig weer en op hetzelfde moment regende het bij Utrecht. Bij ons blijft het vandaag ook zonnig.
De verwachting tot morgenavond : vanmiddag hebben we weinig bewolking en flinke zonnige perioden. De middagtemperaturen komen te liggen rond 13 à 14 graden, bij een matige tot vrij krachtige wind uit het oosten. Vanavond en vannacht hebben we ook flinke opklaringen en zakt het kwik tot rond 2 graden met op grote schaal vorst aan de grond. De wind is vannacht zwak tot matig uit het oosten.
Morgen wordt het zacht en zonnig. Het kwik komt te liggen rond 14 graden, bij een zwakke tot matige wind uit het oosten tot zuidoosten.
De vooruitzichten : zaterdag wordt het ook een fantastische lentedag met flinke zonnige perioden. Het kwik komt dan te liggen rond 16 à 17 graden, bij een matige zuidoostenwind. Zondag wordt het eveneens zo'n 17 graden met flink veel zon, maar geleidelijk ook bewolking. Het blijft overdag droog bij een matige tot vrij krachtige zuidenwind. In de avond of nacht naar maandag en maandag overdag krijgen we te maken met veel bewolking en buien met kans op onweer. De middagtemperaturen komen dan lager te liggen rond 15 graden.
Dinsdag is het nog weer een stuk koeler met 12 graden en een matige tot krachtige zuidwester die enkele buien aanvoert.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties