Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Weermaandag, 12 september 2005

Perioden met zon
Het blijft vanavond en vannacht droog. De minimumtemperaturen komen te liggen rond 13 graden, bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten tot noordoosten. Er kan later plaatselijk mist ontstaan. Morgen krijgen we perioden met zon en wordt het 21 graden.
Zware buien zullen we de komende dagen niet krijgen, want we profiteren tijdelijk van een hogedrukgebied met het centrum morgen boven ons land komt te liggen. Het wordt onder invloed daarvan vanmiddag en morgen vrij zonnig en het blijft ook droog.
Daarna krijgen we wel te maken met storingen en restanten van de cyclonen Nate en Maria.
Dit zorgt ervoor dat we ook een grillig weerbeeld kunnen krijgen, met dan weer veel regen en dan weer een warm, benauwde dag.
De verwachting tot morgenavond: vanmiddag wordt het vrij zonnig met maximumtemperaturen die komen te liggen rond 19 à 20 graden. Het waait daarbij matig tot vrij krachtig uit het noorden tot noordoosten.
Vanavond en vannacht krijgen we enkele opklaringen en kan er lokaal mist ontstaan bij minimumtemperaturen rond 13 graden. Morgen hebben we zonnige perioden en het wordt dan ongeveer 21 graden, bij een zwakke tot matige wind uit het westen tot noordwesten.
De vooruitzichten: woensdag kunnen we te maken krijgen met enkele buien, misschien met een klap onweer. Het wordt ongeveer 21 à 22 graden, bij een matige tot krachtige wind uit het westen.
Donderdag hebben we weer een droge dag met temperaturen rond 21 graden en een matige noordwestenwind.
Het ziet er nu naar uit dat we vanaf vrijdag lagere temperaturen krijgen met meer buien en bewolking.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties