Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Cultuurmaandag, 21 november 2005

Kaarten Robbie Williams binnen anderhalf uur weg
Amsterdam/Leeuwarden - Binnen anderhalf uur waren alle 200.000 kaarten voor de concerten van Robbie Williams in de Amsterdam ArenA uitverkocht. De voorverkoop voor twee concerten op 21 en 22 juni volgend jaar, begon zaterdag. Binnen twintig minuten was daar geen kaartje meer voor te krijgen.
Na overleg met het management kondigde concertorganisator Mojo vervolgens nog twee concerten aan, op 24 en 25 juni. Deze kaarten waren om 11.30 uur zaterdagochtend ook allemaal verkocht.
Wie er bij wilde zijn, moest vroeg in de rij gaan staan, dat was wel duidelijk. In Leeuwarden stonden zaterdag ruim tweehonderd belangstellenden bij het postkantoor. De eerste, Marc Calsbeek uit Cornjum, nam vrijdagmiddag om 16.00 uur samen met zijn vriendin al plaats voor de deuren. ,,We hebben samen besloten dat we dit zouden doen’’, zegt Calsbeek, die zich met slaapzak, fleece-deken en drie lagen kleding had gewapend tegen de nachtelijke kou. ,,We zouden eigenlijk samen naar U2, maar toen lagen er op donderdagmiddag al mensen voor het postkantoor. Dit concert is een goedmaker omdat we U2 hebben gemist.’’
De tweede in de rij, Xandra uit Leeuwarden, was vrijdagmiddag om 16.45 uur present. Eerder stond ze ook een nacht in de rij voor The Rolling Stones, U2 en Bruce Springsteen. ,,Eigenlijk vind ik Robbie helemaal niet leuk, maar de dochter van m’n vriendin wil er graag naartoe en ach, ik wil hem ook wel een live zien.’’ De Leeuwardense nam een grote zwarte stift mee, waarmee iedereen die aansloot in de rij een nummer op z’n hand kreeg geschreven. Zo was zaterdagochtend om 10.00 uur ook nog duidelijk wie als eerste aan de beurt was.
Na anderhalf uur waren de vier concerten van Robbie Williams uitverkocht. De meeste wachters in Leeuwarden hadden op dat moment al kaarten weten te bemachtigen.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

cultuur
Familieberichten
Advertenties