Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Economievrijdag, 28 april 2006

Sociaal plan bij Boxes LPF afgekeurd
Leeuwarden - Het sociaal plan voor de voorgestelde reorganisatie bij verpakkingsbedrijf Boxes LPF in Leeuwarden is door de leden van de vakbonden afgekeurd. Eerder dit jaar werd bekend dat er van de negentig banen veertien banen zouden worden geschrapt. Of er gedwongen ontslagen zullen vallen blijft nog onduidelijk.
De directie van het bedrijf was niet bereikbaar voor een reactie op de afwijzing. ,,Voor het personeel en het voortbestaan van de fabriek blijft er dus nog veel onzekerheid", geeft CNV-bestuurder H. Smedes aan. ,,Zo blijft de uitvoeringsdatum van de reorganisatie onduidelijk. Maar dat er wat moet veranderen is duidelijk. De resultaten moeten de komende maanden verbeteren anders blijft het niet bij deze voorgestelde reorganisatie." De problemen die het bedrijf kent zijn volgens Smedes in de gehele verpakkingsbranche waar te nemen. ,,De bedrijfsresultaten blijven dit jaar sterk achter."
Directeur H. Nota gaf eerder aan dat de problemen bij het bedrijf vooral zijn terug te voeren op de prijzenslag bij de supermarkten.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

economie
Familieberichten
Advertenties