Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Economiewoensdag, 4 oktober 2006

VOS Logistics uit Surhuisterveen
Surhuisterveen - Transportbedrijf Vos Logistics vertrekt mogelijk uit Surhuisterveen. Volgens woordvoerster W. Berends van vakbond FNV is een aantal werknemers al geďnformeerd over het vertrek van het kantoor. Mogelijk gaat een deel van de werkzaamheden naar Veendam. Voor de betrokken transporteurs blijft er een garantie voor werk en inkomen, stelt de bestuurster. Het bedrijf was vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.
,,Op 14 oktober is er een personeelsbijeenkomst gepland waar de directie nadere mededelingen gaat doen”, vertelt Berends. ,,Pas dan kunnen wij ook bekijken wat we verder voor het personeel kunnen doen. Intussen voeren we als bonden volop overleg met het bedrijf en de diverse ondernemingscommissies.” De besprekingen zijn volgens Berends nog in een vroeg stadium. Daarom wil ze verder niet uitgebreid ingaan op de ontwikkelingen bij het transportbedrijf.
Vos Logistics heeft enkele jaren geleden het transportbedrijf overgenomen van De Bruin. Bij het bedrijf werken er 130 mensen.
Reden voor het sluiten van de vestiging in Surhuisterveen is het schaalvoordeeel. ,,Maar ook daarover hebben we nog geen duidelijkheid”, geeft Berends aan.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

economie
Familieberichten
Advertenties