Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Weervrijdag, 2 maart 2007

Opnieuw regen
Vanmiddag is het prima weer. Het lijkt meest of geheel droog te blijven met redelijk wat zon en nog 9 graden. Vannacht is er regen en een tot hard toenemende zuidoostenwind.
Het weer blijft tot en met volgende week woensdag onder invloed staan van depressies. Morgen passeert de eerste. Deze leek gisteren nog over onze omgeving of het wad naar het oosten weg te trekken, waardoor wij in het windveld terecht zouden komen. Nu lijkt deze depressie een zuidelijke koers te volgen. Hierdoor gaat het hard waaien in Zeeland. Wij blijven noordelijk van de depressiekern liggen, waardoor bij ons de wind uit het oosten en later uit het noordwesten gaat waaien.
Actueel: vanmiddag is het prima weer. Het lijkt meest of geheel droog te blijven met redelijk wat zon en nog 9 graden. De wind neemt af tot zwak of matig en krimpt naar het zuiden. Vanavond is het droog en vrij helder weer. De temperatuur daalt tot ongeveer 3 graden en de zuid tot zuidoostenwind neemt geleidelijk toe tot krachtig. Vannacht volgt met een toenemende bewolking en later regen of lichte regen. De wind neemt toe tot hard uit zuidoost tot oost. Morgen wordt het een meest bewolkte dag die begint met regen. Morgenmiddag kan het af en toe droog worden en misschien breekt op de eilanden de zon zelfs nog even door. Het weer heeft met 5 of 6 graden en een krachtige tot harde wind uit noordoost en later uit noordwest een kil karakter. Zondag ziet er veel beter uit. Het wordt een dag voor het lentegevoel. Ik verwacht droog weer met flink wat zon met maar liefst 11 graden. Er staat eerst een matige zuid tot zuidoostenwind. De wind gaat in de middag toenemen tot krachtig waardoor het iets kouder gaat aanvoelen. De bewolking zal langzaam toenemen, met laat in de middag of pas in de avond de eerste regen.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties