Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Sportwoensdag, 11 april 2007

Hardegarijp werkt aan zelfvertrouwen
Kollumerzwaag - Hardegarijp komt steeds beter in vorm. De ploeg verloor zaterdag nog nipt van Minnertsga, maar had gisteravond geen kind aan Friese Boys. Met het oog op de nacompetitie in de derde klasse A een welkome constatering voor trainer Gerrit van der Bij.
Friese B. - Hardegarijp 1-4
Hardegarijp kan geen kampioen meer worden, maar wel promoveren. Dat moet gebeuren via de play-offs. De ploeg won de eerste periodetitel en liet gisteravond zien dat de goede vorm eraan zit te komen. Het geplaagde Friese Boys bleek de ideale tegenstander om even aan het zelfvertrouwen te werken.
In de 35ste minuut was het Sander Baron die de score voor Hardegarijp opende. Tot dan kon Friese Boys, negende in de competitie en nog lang niet veilig, goed meekomen. Na de pauze maakte Stefan Jeurink er al snel 0-2 van. Daarna speelden de gasten de wedstrijd goed uit. Baron was nogmaals trefzeker, waarna Thomas Feitsma de 0-4 binnenwerkte. Het slotakkoord was voor Friese Boys. Meindert Postma mocht zeven minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd de eer redden voor zijn ploeg.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties