Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Weerdonderdag, 16 augustus 2007

Buien
Vanmiddag wordt het vrij zonnig met geleidelijk minder buien. Het wordt 18 tot 20 graden, bij een matige tot krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. Morgen opnieuw buien, bij 18 graden en in de middag vrij zonnig weer. De wind uit het westen is matig tot vrij krachtig.
Het heeft in Leeuwarden afgelopen nacht flink geplensd, waarbij er ruim 19 mm neerslag is gevallen. Het gemiddelde lag echter rond 5 mm. Er waren plaatsen met maar enkele mm's. Gisteren steeg het kwik lokaal nog tot ongeveer 23 graden, ondanks de harde wind. Op Terschelling en Vlieland stond er enige tijd gemiddeld over 10 minuten; 32 knopen en dat is al bijna windkracht 8.
Actueel: vanmiddag wordt het vrij zonnig met nog enkele buien, bij temperaturen rond 19 graden. De wind uit het westen is matig tot krachtig aan zee. Vannacht is er ook een enkele bui mogelijk. Het kwik zakt tot ongeveer 12 graden. Morgen hebben we opnieuw te maken met buien. De temperaturen liggen nog weer iets lager rond 18 graden, bij een matige tot vrij krachtige wind uit het westen tot zuidwesten.
De vooruitzichten: zaterdag hebben we opnieuw enkele buien, maar het wordt met vrij zonnig weer en een zuidelijke tot zuidwestelijke wind weer iets warmer. Het kwik komt te liggen rond 20 graden. Zondag is het niet helemaal uitgesloten dat we een paar buien krijgen, maar het wordt met 22 graden gemiddeld wel een warme dag. De zuidenwind is zwak tot matig. Maandag en dinsdag krijgen we weer geregeld buien bij 20 graden.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties