Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Economiewoensdag, 19 november 2008

Nominatie Hoekstra voor landelijke transportprijs
Sneek - Transportbedrijf Hoekstra uit Sneek is als enige Friese onderneming genomineerd voor de landelijke ondernemersprijs Transport en Logistiek. De prijs wordt op 29 november door minister Eurlings (Verkeer) uitgereikt tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek.
Alle zesduizend transportondernemingen die bij TLN zijn aangesloten maken kans op de prijs, waarvoor per regio bedrijven werden voorgedragen. Het selectieproces werd uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. Naast Hoekstra werden in de categorie middelgrote logistieke dienstverleners de bedrijven Holwerda Transport in Almere, Pot Verhuizingen in Amersfoort en Valid Logistics in Amsterdam genomineerd.
Het Sneker transportbedrijf is een allround logistiek dienstverlener die zich met drie hoofdactiviteiten bezig houdt: distributie van met name kwetsbare en afwijkende producten binnen de Benelux, verhuizingen voor particulier en bedrijf en warehousing (opslag, voorraadbeheer, orderpicking).
Het bedrijf - gevestigd aan de Schoenmakersstraat in Sneek - viert volgend jaar haar tachtigjarig bestaan. Bij het bedrijf zijn honderd medewerkers werkzaam.
.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

economie
Familieberichten
Advertenties