Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Sportvrijdag, 13 november 2009

Van der Ree bij Cambuur vervanger van Rustenberg
Leeuwarden - Dennis van der Ree start vanavond bij SC Cambuur in de basis tijdens de uitwedstrijd tegen FC Oss. De verdediger is op de linksbackposititie de vervanger van de door ziekte afwezige Randy Rustenberg. Oguzhan Türk en Rudy Jansen zijn er vanavond ook niet bij. Beiden kampen met enkelklachten; Jansen, in de zomer geopereerd aan zijn enkel, ontbrak daardoor vorige week ook al tijdens de eerste competitienederlaag thuis tegen Excelsior (1-2).
Wel weer aanwezig, maar nog niet speelklaar is Jos van Nieuwstadt. De centrale verdediger trainde gisteren apart van de groep. Hij komt langzaam terug van de hamstringklachten die hem sinds 2 oktober aan de kant hielden. Trainer Stanley Menzo kan vanavond wel weer beschikken over Kevin Diaz en Danny Guijt. Diaz is hersteld van een schouderblessure, Guijt keert terug van een schorsing en vervangt Türk op het middenveld.
Cambuur treft in Oss vanavond een oude bekende in middenvelder Erik Wegh. Die tekende afgelopen zomer bij FC Oss een contract waarbij hij het spelen voor de club combineert met werk voor de commerciële tak. FC Oss, dat de afgelopen jaren nog als TOP Oss door het leven ging, staat vijftiende in de eerste divisie. Drie van de vier behaalde zeges werden in een thuiswedstrijd behaald.
Vermoedelijke opstelling Cambuur: Meul; Wau, Van Boxel, Hese, Van der Ree; Beekmans, Van der Heide, Guijt; De Visscher, De Vries, Maachi.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties