Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Geloof & Kerkvrijdag, 18 november 2011

EO viert kerst met BN’ers op de Dam in Amsterdam
Amsterdam | De Evangelische Omroep (EO) houdt een muzikaal kerstfeest op de Dam in Amsterdam. Frans Bauer, Karin Bloemen en Syb van der Ploeg verlenen hun medewerking, maakte de omroep gisteren bekend. De artiesten bezoeken ook projecten voor kansarme mensen. Zo brengt Frans Bauer een dag door met dak- en thuislozen.
Tien Amsterdammers zullen tijdens de gratis toegankelijke opnames op vrijdagavond 16 december het kerstverhaal voorlezen in gewone taal. Twee koren en een orkest ondersteunen hen daarbij. De uitzending is een week later te zien om 21.30 uur op Nederland 1.
Linda Wagenmakers presenteert de 85 minuten durende uitzending. De overige artiesten wisselen op het podium klassieke en moderne kerstsongs af met populaire liederen die passen bij het kerstverhaal. Ze zingen zowel solo als in verschillende combinaties met elkaar.
De omroep RKK vertelt op kerstavond het kerstverhaal aan de hand van zandtekeningen van zandkunstenaar Gert van der Vijver uit Drachten en optredens van de artiesten Ralf Mackenbach, Do en Edsilia Rombley.
Ook Rosa en Sera, finalisten van het Junior Songfestival en de dochters van zandkunstenaar Gert van der Vijver, zijn te zien in de kerstspecial Het schitterende zand. RKK zendt het programma op 24 december uit om 17.20 uur op Z@pp.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Geloof & Kerk
Familieberichten
Advertenties