Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Sportmaandag, 21 november 2011

Play-offs uit beeld voor Friesland Flyers na verlies
Herentals | Het seizoen in de bekercompetitie gaat voor de Friesland Flyers als een nachtkaars uit. Waar de ploeg van Justin Bekkering na de 5-1 thuiszege op Tilburg nog mocht hopen op een play-off plaats, is plaatsing voor dat toetje na het verlies tegen Herentals gisteravond praktisch onmogelijk. In België ging Flyers met 6-4 onderuit.
Na de winst tegen Tilburg kwam plaats vier weer in het vizier. Die positie geeft aan het eind van het seizoen recht op plaatsing voor de halve finales van de beker. ,,We hadden alles weer in eigen hand” verzuchtte Flyers-speler Bert van den Braak. ,,Maar als je zo knullig verliest, mag je nergens aanspraak op maken.”
Zijn ploeg kwam gisteravond tegen de Belgische laagvlieger telkens op achterstand en slaagde er in de slotfase niet in langs zij te komen. Volgens Van den Braak is het tijd om in de spiegel te kijken. ,,Onze ploeg lijkt wel een persoonlijkheidsstoornis te hebben. We spelen met twee gezichten. De ene keer alles, de andere keer niets.” Tegen Herentals was het gisteravond weer niets bij de Friezen, die alleen in theorie Eindhoven nog kunnen achterhalen.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties