Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Sportmaandag, 21 november 2011

Waar waren Assaidi, Narsingh en Dost?
Het Friesch Dagblad struinde de digitale snelweg af, op zoek naar uw mening op de voetbalfora over het duel tussen sc Heerenveen en RKC (1-1).
Na afloop is vooral de fraaie gelijkmaker van Gerald Sibon onderwerp voor lofuitingen. RMASR heeft bijvoorbeeld zijn ogen uitgekeken. ,,Sibon heeft altijd iets geniaals in zijn voeten gehad. Een heel goede vrije trap en prachtige goals als deze. Ik vergelijk hem een beetje met Landzaat. Ze scoren niet veel, maar als ze scoren doen ze het vaak schitterend.
En Feankenner: ,,Toch ongelooflijk dat Sibon altijd weer dit soort momenten heeft terwijl iedereen hem afgeschreven heeft? Ik vond het een onbegrijpelijke wissel, maar Sibon doet het toch maar weer. Wt een goal. Ook Goldielocks is blij met de treffer van de routinier, maar plaatst tegelijkertijd een kritische noot. ,,Dat de oude Sibon al moet invallen is een zwak teken, maar waar waren Assaidi, Narsingh en Dost? In zulke wedstrijden moet je er juist staan.
Dat Heerenveen wederom punten in eigen huis liet liggen tegen een op papier kleinere tegenstander, riep vraagtekens op bij oWeN. ,,Want als we thuis tegen Heracles, NEC, De Graafschap en RKC winnen, staan we gewoon in de top drie. SCHVN weet het antwoord ook niet. ,,Ik denk dat we niet moeten vergeten dat dit team in een opbouwende fase zit. Dat gaat met vallen en opstaan. In dat opzicht vind ik dit resultaat niet verrassend, maar voetballend moet het beter.
Eelhveen doet in telegramstijl een spreekwoordelijke duit in het zakje: ,,Niet goed, hadden de kansen om te winnen. Pluspunt: weer niet verloren.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties