Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Sportdonderdag, 19 juli 2012

Vrijeformatiewedstrijd van Minnertsga gestaakt
Minnertsga | De vrijeformatiewedstrijd voor hoofdklassers in Minnertsga is gisteren na afloop van de eerste omloop vanwege de slechte weersomstandigheden gestaakt. De voortdurende regenval maakte het speelveld steeds onbespeelbaarder, waarna scheidsrechter Hendrik Sweering na overleg met de organiserende vereniging, de technische commissie en de kaatsers besloot om te stoppen.
Het restant van de partij zal morgenavond worden gekaatst. Het aanvangstijdstip voor de beide halve finales is om zes uur ’s avonds. Indien de omstandigheden dat niet toelaten, zal de partij op hetzelfde tijdstip op dinsdagavond 24 juli worden afgemaakt. De parturen van Jan-Dirk de Groot en Martijn Olijnsma, die vanwege een blessure werd vervangen door Menno van Zwieten, overleefden de eerste omloop niet.
Dat laatste partuur verloor in de eerste omloop kansloos van Johan van der Meulen c.s. (2-5 en 0-6), die in de halve finale de degens moeten kruisen met trio Pieter van Althuis. Het partuur van De Groot verloor van Bauke Triemstra c.s. (4-5 en 4-6). Die moet het in de halve finale opnemen tegen zijn broer Taeke Triemstra. Trio Van der Bos kende in de eerste omloop weinig problemen het partuur van Dirk-Yde Sjaarda.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties