Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 25 juni

Regiodinsdag, 4 juni 2013

Presentatie Almere blijft bij verkooppraatjes
Almere | Het ijsstadion Icedôme Almere wordt daadwerkelijk gebouwd. Dat zei burgemeester Annemarie Jorritsma gisteravond namens een consortium op een perspresentatie van het multifunctioneel centrum voor ijssporten. Het consortium bestaat uit de bouwbedrijven BAM en Van Wijnen en de initiatiefnemers Folkert Buiter en oud-schaatsers Jakko Jan Leeuwangh. ,,It giet oan”, zei ze er achteraan, gevolgd door: ,,Oeps.”
De initiatiefnemers zelf waren minder duidelijk. Op een vraag of het multifunctioneel centrum met onder meer twee vierhonderdmeterbanen, hotels en studiefaciliteiten er ook komt als op 8 augustus niet Almere de status van topschaatscentrum krijgt, maar Thialf of Zoetermeer, antwoordde Buiter: ,,Ja, want we gaan ervan uit dat we de procedure winnen.”
Veel meer hierover in het Friesch Dagblad van vandaag

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 1


Reacties:

Annemarie Jorritsma werd bekend door haar aandeel in de bouwfraude Koop Tjuchem. Deze keer dient ze de belangen van Bam en V Wijnen. Ben benieuwd of er na haar pensionering een commissariaatje bij Icedome of bouwbedrijf volgt. Ze wachten niet op een democratisch besluit maar forceren de zaak ten koste van Friesland. Arrogantie vd Randstad! Oeps!

Wouter, Apeldoorn - woensdag, 5 juni 2013


regio
Familieberichten
Advertenties