Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 12 mei 2016.

Economiedonderdag, 12 mei 2016

Minister Blok steekt door heel Nederland de loftrompet over Garyp

Garyp - Anderhalf jaar geleden bracht een proefproject van de supermarkt Spar de minister naar Garyp. Naast boodschappen kunnen Garypster namelijk ook voor zaken als schoenreparaties en maaltijdservices bij de winkel terecht.

Hoofdartikeldonderdag, 12 mei 2016

Kaarten lijken geschud in Turkije-kwestie

Het was al spannend, de rol van Turkije in de Europese 'oplossing’ van de migrantenstroom, maar het wordt nog veel spannender. Het Europese Parlement spreekt met de Europese Commissie over de afspraken die zijn gemaakt met Turkije, met name over het afschaffen van de visumplicht voor Turken en over de manier waarop de Turkse leider Erdogan zijn beloftes aan Europa over het terugnemen van bootvluchtelingen uit Griekenland vervult.

Regiodonderdag, 12 mei 2016

Vergassing van ganzen 'effectief middel’

Leeuwarden - Bij de vergassingsactie in de Jan Durkspolder bij Oudega (S.), juni vorig jaar, zijn in totaal 1574 ganzen gevangen en vergast in opdracht van Provincie Fryslân. Uit een gezamenlijke evaluatie van de vangactie, concluderen onder meer provincie Fryslân, Faunabeheereenheid Fryslân en natuurbeschermingsorganisatie It Fryske Gea dat vergassing een geschikte manier is om snel in één keer een grote hoeveelheid ganzen te doden.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties