Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 13 februari 2016.

Economiezaterdag, 13 februari 2016

Stienser valentijnsactie wordt dit jaar herhaald

Stiens - Een twintigtal middenstanders organiseert vandaag in Stiens voor de tweede keer een valentijnsactie in het dorp om daarmee meer mensen te trekken. ,,Vorig jaar was de actie 'Stiens loves you´ in het kader van Valentijnsdag een groot succes. Het was een drukte van belang, vandaar ook dat we dit jaar met een vervolg komen", zegt onderneemster Lia van der Schaaf van Fialia Kinderkleding. Naast een fysieke winkel aan de Langebuorren heeft ze ook een webwinkel.

Geloof & Kerkzaterdag, 13 februari 2016

Veertigdagentijd en de beweging naar buiten

De dag van morgen is de eerste zondag in de veertigdagentijd (voorafgaand aan Pasen). Deze week werd Aswoensdag gevierd. Op deze dag krijgen gelovigen een kruisje van as op het voorhoofd getekend. De as is het teken van berouw, inkeer, gekoppeld aan vasten. De as wordt verkregen door het verbranden van palmtakjes die, vanouds, waren gebruikt op Palmpasen van het voorgaande jaar.

Sportzaterdag, 13 februari 2016

Voetballen zoals Jubbega, dan komt het goed met Heerenveen

Door Daan Rieken

Sportzaterdag, 13 februari 2016

Ander Cambuur, hetzelfde resultaat?

Leeuwarden - Zonder hem zou het Cambuur wellicht lukken zich te handhaven, dacht hij. En dus pakte Henk de Jong zijn spullen. Of het helpt, valt te bezien. Met een andere trainer, andere basiself en andere tactiek moest tegen FC Utrecht de eerste stap worden gezet. Dat lukte niet: 0-2.

Sportzaterdag, 13 februari 2016

De Haan schrikt van vertrek De Jong

Foppe de Haan is verrast door het opstappen van collega-coach Henk de Jong bij SC Cambuur. ,,Ik schrok van het bericht toen ik dat dinsdagmiddag hoorde", zei de Heerenveen-trainer. ,,Dit had ik nooit verwacht."

Sportzaterdag, 13 februari 2016

Janine Smit: door beteugeld perfectionisme naar WK

Na zes magere jaren kent schaatsster Janine Smit (24) dit jaar haar echte doorbraak. Na NK-zilver op de 500 meter, mag de Heerenveense dit weekeinde voor het eerst naar de WK afstanden. Met dank aan beteugeld perfectionisme.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties