Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
vrijdag 22 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 15 februari 2017.

Economiewoensdag, 15 februari 2017

Adema Stiens wil Groningers naar Leek halen

Leek - Met een centraal gelegen showroom wil Adema Stiens klanten uit heel Noord-Nederland trekken. Het bedrijf uit Stiens bouwt daarvoor een nieuw pand in Leek van 340 vierkante meter groot en ruim zes meter hoog.

Economiewoensdag, 15 februari 2017

Komende jaren nog geen verplichte weidegang

Den Haag - De melkveehouderij in Nederland heeft de komende jaren zelf de regie in handen om een verplichte weidegang te voorkomen. Dat is de uitkomst van een motie die gisteren in de Tweede Kamer is aangenomen.

Hoofdartikelwoensdag, 15 februari 2017

Veranderingen bij verkiezingsstrijd 2017

Er zijn redenen om te bedenken dat de verkiezingsstrijd voor de Tweede Kamer, volgende maand, de start is van veranderingen. Een van de redenen is de houding van politieke partijen ten aanzien van het publieke debat: PVV en VVD zegden het RTL-lijsttrekkersdebat ( op televisie) af.

Regiowoensdag, 15 februari 2017

Ouderen hebben ook behoefte aan intimiteit

Drachten - Ouderen, intimiteit en seksualiteit Het zit nog vaak in de taboesfeer. ZuidOostZorg en Sûnenz organiseren mede daarom een expositie onder de naam 'Er is iets groots, iets wilds en rustigs gaande’.

Regiowoensdag, 15 februari 2017

Verbetering van treinschema gaat niet door

Leeuwarden - De slechte verdeling over het uur van de stoptrein van Leeuwarden naar Meppel wordt toch niet aangepast. Treinmaatschappij NS laat de huidige dienstregeling in stand. Een verandering zou de overstapmogelijkheden te veel beperken.

Regiowoensdag, 15 februari 2017

Schietende agenten gaan volledig vrijuit

Leeuwarden - Twee agenten die op 6 juli 2013 op een auto hebben geschoten tijdens een wilde achtervolging tussen Leeuwarden en Tytsjerk zijn gistermiddag vrijgesproken voor poging tot doodslag in vereniging. Van een derde agent is een poging tot doodslag wel bewezen, maar hij is ontslagen van rechtsvervolging omdat hij handelde uit noodweer. Zo luidt de uitspraak van de rechtbank.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties