Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 15 september 2004.

Agendawoensdag, 15 september 2004

Klassiek

Koren In de Gereformeerde Kerk van Surhuisterveen vindt zaterdag een drie-in-één korenconcert plaats, uitgevoerd door mannenkoor Vox Humana uit Heerenveen, vocaal ensemble Collage uit Dokkum en zanggroep Our Choice uit Wolvega. Het concert begint om 20.00 uur.

Bijschriftwoensdag, 15 september 2004

In de steek gelaten

‘Maar wie huurling is,

Dossierwoensdag, 15 september 2004

Recht van de sterkste


Dossierwoensdag, 15 september 2004

Innerlijke beschaving


Expowoensdag, 15 september 2004

Allingawier, Museumdorp: expo Dini Boogaart (schilderijen), t/m 30 sept.

Hoofdartikelwoensdag, 15 september 2004

Fryslân: steeds verder…

Hoe ondoorgrondelijk kunnen de wegen van ons provinciaal bestuur zijn. Vandaag beslissen Provinciale Staten over vestiging van een Fries handelskantoor in de Chinese provincie Sichuan. Dat kost de gemeenschap de komende twee jaar ruim een half miljoen euro. Dit plan wordt de staten voorgelegd door een college met daarin twee gedeputeerden (van CDA en VVD) die drie jaar geleden, toen nog als fractievoorzitter, luidkeels eisten dat de provinciale relatie met Sichuan onverwijld zou worden afgebouwd. De derde coalitiepartner, PvdA, betoogde destijds dat het bedrijfsleven vooral zelf de kosten moet dragen van dit soort grappen.

Geloof & Kerkwoensdag, 15 september 2004

Een roman uit de Babylonische voortijd

,,Sinds lang geleden mijn vader de roman Sla de wolven herder! van Theun de Vries van een vriend cadeau kreeg, heeft zijn epos over Urukagina, koning van de stadstaat Shirpurla (Lagasj) in het oude Soemerië, mij niet meer losgelaten.’’ Het mooiste boek van prof. dr E. Talstra.

Geloof & Kerkwoensdag, 15 september 2004

Een instrument in verlegenheid

Muziek is een onmisbaar element in de kerk. Op heel wat manieren wordt met zang en muziek een bijdrage geleverd aan de erediensten en vieringen. In het Friesch Dagblad iedere week iemand aan het woord over zijn band met ‘muziek in de kerk’. Vandaag deel 5.

Weerwoensdag, 15 september 2004

Buien

Vandaag is het onstuimig, met enkele buien en het blijft koel met 15 graden. Het waait matig tot krachtig of hard aan zee uit het westen tot noordwesten. Morgen wordt het rustiger en droog. Het kwik komt te liggen rond 17 graden.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties