Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 15 oktober 2014.

Hoofdartikelwoensdag, 15 oktober 2014

Zonder lachen kijken naar de commerciëlen

De publieke omroep in Nederland (NPO) ondergaat ingrijpende veranderingen. Een daarvan is de vrijheid voor productiebedrijven om programma's aan te bieden aan de NPO. Deze beslist dan of het aangeboden programma in aanmerking komt voor uitzending. Als dat het geval is, neemt dat progamma de tijd in van uitzendingen van de omroepverenigingen,

Regiowoensdag, 15 oktober 2014

Heel Scharsterbrug kan gratis buiten fitnessen

Scharsterbrug - Een eigen onderkomen voor de jeugd is het niet geworden, wel een plek waar jong én oud zich kan uitleven. Scharsterbrug heeft onlangs een outdoor-fitnesspark gekregen waar het hele dorp gratis gebruik van kan maken. Zaterdag wordt het officieel geopend.

Regiowoensdag, 15 oktober 2014

Extra geld voor controleurs natuurgebieden

Leeuwarden - ,,We zijn blij met de tegemoetkoming, maar het is een druppel op de gloeiende plaat", reageert regiodirecteur Wilfred Alblas van Natuurmonumenten op het besluit van het kabinet om meer geld beschikbaar te stellen voor aanvullende opleidingen van buitengewone opsporingsambtenaren (boa's) die in natuurgebieden werken. Het kabinet trekt vanaf volgend jaar 100.000 euro uit om de toegenomen kosten voor her- en bijscholing te compenseren.

Sportwoensdag, 15 oktober 2014

Column Ten Rouwelaar: Eigenlijk had het over de derby moeten gaan

Eigenlijk had ik het willen hebben over Heerenveen - Cambuur. Prachtig. Ook voor een Fries om útens zoals ik. De wedstrijd roept nog altijd bijzondere gevoelens bij me op. Mijn te vroeg overleden vader was een hartstochtelijk voetbalfan die hield van de sfeer in Leeuwarden. Ik ging een keer met een Jouster buurman mee naar Heerenveen en raakte juist verknocht aan de magische aanblik van het Abe Lenstra Stadion. Wat hebben mijn vader en ik elkaar gestangd in de jaren negentig toen Heerenveen uitgroeide tot een subtopper en Cambuur in de eerste divisie belandde. Leuke dingen. Daar had ik graag langer over willen schrijven.

Sportwoensdag, 15 oktober 2014

Eerst Friese derby, dan strijden in Manchester

Door Marco van der Heide


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties