Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 16 augustus 2006.

Agendawoensdag, 16 augustus 2006

Klassiek

Fluitkwartet Het Nederlands Fluitkwartet geeft volgende week woensdag om 20.15 uur en concert in de Nederlands Hervormde Kerk in Hollum op Ameland en volgende week donderdag om 20.15 uur in de Nederlands Hervormde Kerk in Hoorn op Terschelling.Vier jonge dwarsfluitspelers laten u genieten van een afwisselend en verrassend programma met werken van de oude meesters Mozart, Haydn en Hšndel, de impressionisten Claude Debussy en Joseph Jongen en een werk van de twintigste-eeuwse componist Jaques CastťrŤde, getiteld FlŻtes en Vacances.

Expowoensdag, 16 augustus 2006

Aldeboarn, Doopsgez. kerk: quilt-expositie, t/m 17 sept.

Hoofdartikelwoensdag, 16 augustus 2006

Kan een VN-vredesmacht...

Zoals te verwachten heeft Hezbollah de overwinning uitgeroepen. Omdat IsraŽl er niet in is geslaagd de Libanese beweging te vernietigen, zou IsraŽl hebben verloren. Dat is wel erg kort door de bocht. Als het IsraŽlische leger alles in de strijd had gegooid, was Hezbollah binnen een dag van de kaart geveegd. Omdat dat ten koste zou gaan van nog meer Libanese burgerslachtoffers, heeft IsraŽl daar van afgezien. Morele overwegingen en de druk van de wereldwijde publieke opinie wogen zwaarder.

Regiowoensdag, 16 augustus 2006

Droom De Vries komt uit

Heeg - Jarenlang zeilde Walter met zijn 'heit' Hilbrand de Vries op de StÍd Sleat. Zijn droom was een eigen skŻtsje kopen en dan meedoen in de IFKS en dan nog eens een dagzege behalen in de hoofdklasse. Gistermiddag werd op het Hegermeer zijn droom werkelijkheid. Hij finishte als eerste voor de oud-kampioenen Eelke Dijkstra en Tony Brundel.

Regiowoensdag, 16 augustus 2006

Een jongensdroom zorgt voor grote file

Den Oever - Een jongensdroom is in vervulling gegaan. Maar om welke jongensdroom ging het nu eigenlijk. Gisterochtend rond elf uur werd de Afsluitdijk uit de richting Noord-Holland tussen Den Oever en het monument voor zo'n twintig ŗ vijfentwintig minuten afgesloten voor alle verkeer. Autocoureur Robert Doornbos, testrijder voor Red Bull Racing, mocht toen even vol gas over de Afsluitdijk racen en bereikte daarbij volgens de sponsor een snelheid van 326 kilometer per uur. Nooit eerder is er zo hard op de Nederlandse weg gereden, laat de marketingmanager weten. Het persbericht wordt olijk afgesloten met de mededeling: de Formule-1 auto is op het traject ook nog geflitst, de hoogte van de boete is niet bekend.

Weerwoensdag, 16 augustus 2006

Opwarming

Vandaag hebben we een aardige dag voor de boeg. Er is behoorlijk wat ruimt voor de zon, hoewel het zeker niet stralend is. Op het eerste deel van de dag is het vrijwel overal droog en loopt de temperatuur op naar de aangename waarde van 22 of 23 graden.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties