Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 17 september 2004.

Economievrijdag, 17 september 2004

Albert Heijn verlaagt prijzen van duizend artikelen

Leeuwarden – Supermarkt Albert Heijn verlaagt vanaf vandaag de prijzen van duizend producten van het eigen merk. De prijzen van onder meer luiers en cola, zakken tussen de 5 en 25 procent. Eind vorig jaar werden de prijzen van A-merken al naar beneden bijgesteld.

Economievrijdag, 17 september 2004

Nieuwe naam accountantskantoren De Vries Everts Numan

Surhuisterveen - Accountantskantoor De Vries & Everts en Accountantskantoor W.J. Numan werken vanaf morgen onder de nieuwe naam De Vries Everts Numan Accountants Adviesgroep. Het bedrijf heeft vijftig medewerkers, verdeeld over vier vestigingen.

Hoofdartikelvrijdag, 17 september 2004

Liberalen

Het gaat niet zo best met de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Iedereen die het nieuws een beetje volgt zal het hebben kunnen constateren. Het Tweede-Kamerlid Wilders trad uit de fractie en zal ongetwijfeld bij de volgende verkiezingen proberen een deel van de liberalen achter zich te krijgen. Hoewel met Wilders de zogeheten rechtsbuiten de fractie heeft verlaten, wil dat nog niet zeggen dat daar geen mensen achtergebleven zijn die het met hem eens waren maar de grote stap niet durfden zetten.

Geloof & Kerkvrijdag, 17 september 2004

Lichtpunt slaat nieuwe weg in

Kollumerzwaag - Het Lichtpunt in Kollumerzwaag wil een uitgebreid programma aan activiteiten ontwikkelen voor mensen die behoefte hebben aan ontmoeting. Speciaal daarvoor wordt op dit moment een ontmoetingsruimte gecreëerd in een voormalige ligboxenstal, die voorheen in gebruik was als tentoonstellingsruimte. De Friese kerken is een financiële bijdrage gevraagd.

Geloof & Kerkvrijdag, 17 september 2004

‘Ik geef mij bewust prijs aan God’

Het boek De stille weg van Anselm Grün, momenteel de best lopende auteur op religieus gebied, is onlangs verschenen. Grün-kenner ds Stephan de Jong meent dat het boek lezers inzicht biedt in de motieven van de Benedictijner monnik en meer licht werpt op de persoon van Anselm Grün.

Geloof & Kerkvrijdag, 17 september 2004

Delegatie PKN naar uitvaart Beyers Naudé

Utrecht - De Protestantse Kerk in Nederland (PKN) is zaterdag met een delegatie van vier personen aanwezig bij de uitvaart van dr C.F. Beyers Naudé in Johannesburg. Beyers Naudé, de belangrijkste blanke strijder tegen de Apartheid in Zuid-Afrika, overleed 7 september op 89-jarige leeftijd.

Geloof & Kerkvrijdag, 17 september 2004

Bond tegen het vloeken stelt tweede scholenwerker aan

Leeuwarden – De Bond tegen het vloeken heeft per 1 september een tweede scholenwerker in dienst genomen. Dat was nodig omdat de vraag naar gastlessen over vloeken en andere vormen van verbaal geweld zo snel groeit dat het niet meer met één scholenwerker kan.

Weervrijdag, 17 september 2004

Stevige wind

Het wordt een aangename dag met vrij zonnig weer en maxima rond 19 graden. Morgen wordt het nog wat warmer met circa 21 graden met daarbij een stevige wind. Het waait krachtig tot hard in het waddengebied, boven land matig tot vrij krachtig.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties