Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 17 september 2014.

Hoofdartikelwoensdag, 17 september 2014

Behoedzaam kabinet mag niet passief zijn

Vanuit de oppositie was de kritiek op de Troonrede gisteren even traditioneel als het 'Leve de Koning' na afloop. Visieloos, grijs, niets nieuws was het. De Troonrede is altijd al een opsomming van voornemens geweest en geen uiteenzetting van grootse plannen op de lange termijn. In die zin is klagen dat de Troonrede visieloos en grijs is hetzelfde als klagen dat water nat is.

Regiowoensdag, 17 september 2014

Fryslân positief over nadruk op banengroei

Den Haag/Leeuwarden - De plannen van de regering en de ambities van Fryslân en de rest van het Noorden lopen gelijk op. Dat blijkt uit de Friese reacties op de Miljoenennota die gisteren op Prinsjesdag werd gepresenteerd.

Geloof & Kerkwoensdag, 17 september 2014

180 zakken kleding voor Oost-Europa

Sexbierum - | Tijdens de kledingactie in Sexbierum van vrijwilligster Tjitske Wolbers van Zending over Grenzen zijn vorige week 180 zakken met onder meer jassen, broeken, kinder- en babykleding ingeleverd.

Geloof & Kerkwoensdag, 17 september 2014

Pilot in Zeeland over hergebruik van kerken

Sluis - De Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) is een onderzoek begonnen naar de mening van de bevolking over leegstaande kerken. Via een digitale enquête vraagt de stichting mensen om hun mening, meldt de stichting op haar website.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties