Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
vrijdag 22 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 19 mei 2015.

Hoofdartikeldinsdag, 19 mei 2015

Europa toeschouwer bij opmars van IS

Kun je nog wel spreken van een terreurbeweging? Of is Islamitische Staat (IS) al zo ver opgeschoten met de vestiging van een kalifaat in het Midden-Oosten dat we te maken hebben met een staat in wording?

Regiodinsdag, 19 mei 2015

Friezen scoren met T-shirt van Trijntjes jurk

T-shirts maken op basis van actuele gebeurtenissen, dat moeten we vaker doen. Nog geen anderhalve week geleden zeiden Tarek Laarif en Remco den Dulk van shirtwinkel Halvegaren in Leeuwarden dat nog tegen elkaar. Geen tien dagen later hebben ze een 'nationale hit' met hun shirt van het de veelbesproken Songfestival-jurk van Trijntje Oosterhuis.

Geloof & Kerkdinsdag, 19 mei 2015

Samen eten om elkaars cultuur te waarderen

Column

Sportdinsdag, 19 mei 2015

Nog drie jaar wachten en dromen voor supporters Cambuur

De roep om een nieuw stadion is er al jaren, de komst is sinds gisteren een stap dichterbij. Als het goed gaat - en er is reden om dat te geloven - speelt Cambuur in 2018 ergens nabij het WTC. De fans moeten nog drie jaar wachten. En dromen.

Sportdinsdag, 19 mei 2015

Cambuurstadion speerpunt WTC-boulevard

Leeuwarden - Het nieuw te bouwen stadion van SC Cambuur wordt het middelpunt van een grote vrijetijds- en winkelboulevard die in 2018 in het WTC-gebied moet verrijzen. Dat is het plan dat de betaaldvoetbalclub, bouwgroep Dijkstra-Draisma en de Limburgse projectontwikkelaar Hein Meijer voor ogen hebben. Cambuur en de partners moeten nu de financiŽn voor de zogeheten business case op orde krijgen voordat de gemeente Leeuwarden eventueel akkoord gaat. De kosten van het stadion worden op 22 miljoen euro geraamd, die van het totale complex op 45 miljoen euro. Dat moet worden betaald uit commerciŽle inkomsten.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties