Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 20 december 2013.

Hoofdartikelvrijdag, 20 december 2013

Evenementen en goed doel nauw verbonden

Er zullen niet veel Friezen zijn die niet weten dat het Zaailand in Leeuwarden even een nationaal centrum is: Serious Request. Djís - oneerbiedig gezegd: plaatjesdraaiers - verblijven tot en met 24 december in een glazen huis en doen daar hun werk, beluisterd en bekeken door honderdduizenden en misschien wel miljoenen Nederlanders. Het doel is: zo veel mogelijk geld bij elkaar brengen voor het goede doel. Dit jaar is dat bestrijding kindsterfte door diarree, via het werk van het Rode Kruis.

Regiovrijdag, 20 december 2013

Voucher moet werkloze jongeren aan de slag helpen

Wolvega | Alex Travaillť, directeur van het bedrijf Wolvega Panelen en Composites, neemt maandag de eerste jongerenvoucher van de gemeente Weststellingwerf in ontvangst. De voucher wordt uitgereikt door wethouder Cor Trompetter, en is bedoeld voor bedrijven die minimaal een half jaar een of meer werkzoekende jongeren in de leeftijd van 17 tot 28 jaar in dienst willen nemen. Die kunnen zo werkervaring opdoen.

Regiovrijdag, 20 december 2013

Sybís Request blijkt goed voor ruim 27.000 euro

Leeuwarden | Zanger Syb van der Ploeg heeft met zijn tocht per fiets, step, kano en skeelers langs de elf Friese steden gisteren 27.763 euro opgehaald voor Serious Request. ís Ochtends om 06:00 uur was hij vanaf het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden vertrokken. Om 22:30 uur kwam hij daar weer aan.

Regiovrijdag, 20 december 2013

Smallingerland baalt van besluit over wietteelt

Drachten | Het kabinet wil gereguleerde teelt van wiet niet toestaan. Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) blijft bij zijn al eerder gemelde standpunt dat regulering van hennepteelt geen oplossing biedt voor de problemen met illegale teelt. Dat schreef hij gisteren aan de Tweede Kamer.

Regiovrijdag, 20 december 2013

Smallingerland baalt van besluit over wietteelt


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties