Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 20 september 2014.

Hoofdartikelzaterdag, 20 september 2014

Intolerante houding rondom gebed koning

De koning is de koning van alle Nederlanders en daarom moet de bede aan het slot van de Troonrede achterwege blijven. Zo spraken de Jonge Democraten (D66) deze week naar aanleiding van Prinsjesdag, de dag waarop het staatshoofd de Troonrede uitspreekt. Er was voorafgaande aan die dag weer eens discussie over de bede - spreekt de koning die wel uit of niet? Het antwoord op de vraag is mede afhankelijk van de politieke samenstelling van de coalitie, van vast beleid is geen sprake.

Geloof & Kerkzaterdag, 20 september 2014

Relatiecursus Marriage Course in Hof van Heden

Kollumerzwaag - In de Hof van Heden in Kollumerzwaag begint volgende week vrijdag weer een Marriage Course voor getrouwde en samenwonende stellen. De cursus wordt gegeven door Lieuwe en Jeannet Bijleveld.

Geloof & Kerkzaterdag, 20 september 2014

Ambassade van vrede in Heerenveen

Heerenveen - Het Apostolisch Genootschap in Heerenveen wordt Ambassade van Vrede. Op de internationale dag van de vrede, morgen, vraagt de gemeenschap extra aandacht voor vrede, onder meer met een vredesdienst.

Sportzaterdag, 20 september 2014

Lodeweges kan weer fluitend door 't leven

<cci:dateline class="character" displayname="plaats" guidetag="true" name="dateline">Heerenveen - <cci:head class="element" displayname="kop" name="head"> SPORT2. Lodeweges kan weer fluitend door 't leven

Sportzaterdag, 20 september 2014

Ritzmaier koestert de fijne herinneringen aan Cambuur

Eindhoven | Het is daags na de 1-0 zege van PSV op Estoril in de Europa League. Marcel Ritzmaier is goedgemutst. Logisch, want hij heeft als invaller tegen de Portugezen minuten kunnen maken. En dat voelde goed. Wie weet, misschien kan hij ook morgenmiddag op speeltijd rekenen als PSV weer de draad in de eredivisie oppakt. ,,Dat zou leuk zijn, zeker met deze tegenstander", grijnst de Oostenrijker. Die tegenstander is namelijk SC Cambuur, de club waar hij vorig jaar als huurling furore maakte en naar eigen zeggen een completere voetballer is geworden.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties