Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 21 mei 2013.

Hoofdartikeldinsdag, 21 mei 2013

De mokerslag van de vondst van de broertjes

De emoties over de dood van de twee broertjes Ruben en Julian uit Zeist golfden door het land.

Regiodinsdag, 21 mei 2013

Vrij veel pech tijdens Fietselfstedentocht

Bolsward | De Fietselfstedentocht is gisteren goed verlopen. Grote problemen bleven uit. Wel vielen er wat meer deelnemers uit dan vorig jaar. Volgens voorzitter Stephan Rekker speelde het natte weer in de middag en avond sommigen parten. Vrij veel deelnemers kregen onderweg pech. Bij Arum was dat te wijten aan punaises die op de weg waren gegooid. Er waren ook enkele valpartijen, onder meer bij Wyns en in Marrum.

Regiodinsdag, 21 mei 2013

Deze week temperaturen van rond de 10 graden

Leeuwarden | Het wordt de komende dagen winterjassenweer. De noordwestelijke wind voert vanaf de Noordpool afkomstige lucht aan. Donderdag en vrijdag wordt het overdag niet warmer dan tien tot elf graden en daarmee ligt de maximumtemperatuur 7 graden onder normaal.

Regiodinsdag, 21 mei 2013

Thialf raakt toppositie kwijt aan Almere

Heerenveen | Heerenveen is vanaf 2016 niet meer het centrum van het Nederlandse topschaatsen. Almere neemt die positie over. Alle grote nationale en door de KNSB georganiseerde internationale wedstrijden worden dan in het nieuwe Icedôme Almere gehouden.

Geloof & Kerkdinsdag, 21 mei 2013

Met het pinkstervuur huiswaarts

Biddinghuizen | Ondanks het koele weer afgelopen weekend heeft de pinksterconferentie Opwekking bij Biddinghuizen tussen de 55.000 en 60.000 mensen getrokken. ,,Dat is iets minder dan vorig jaar”, aldus directeur Joop Gankema van Stichting Opwekking. Het was niet warm, maar wel bijna alle dagen droog. Mensen hadden zich er op gekleed.”


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties