Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Archief

De artikelen van maandag, 22 augustus 2016.

Hoofdartikelmaandag, 22 augustus 2016

Verkiezingsthema’s: zorgwinst en milieu

Politieke partijen werken aan de verkiezingsprogramma’s voor de komende Tweede Kamer-verkiezingen, op 15 maart 2017. Voor een deel zijn de standpunten over belangrijke maatschappelijke en politieke onderwerpen wel bekend - een partij wijkt niet snel af van een jarenlang gevoerd beleid. En tegelijkertijd, politieke partijen houden van het berijden van stokpaardjes. Zo zal de VVD haar opvattingen over commerciële zorg opnieuw naar voren brengen en zal de SP dat ook doen, in tegengestelde zin.

Regiomaandag, 22 augustus 2016

Gemaal Wieringa blijft behouden

Munnekezijl - Het gemaal Wieringa in de gelijknamige polder bij Munnekezijl wordt toch niet gesloopt. Wetterskip Fryslân heeft na verzet van omwonenden besloten de gemetselde wanden van het gemaal te behouden en te restaureren.

Regiomaandag, 22 augustus 2016

Vier diensten rijk trekken in belastingpand

Leeuwarden - De aanwezigheid van rijksdiensten in Leeuwarden lijkt langdurig verzekerd. Het markante belastingkantoor aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden dat eind dit jaar leeg zou komen te staan, blijft nog zeker vijftien tot twintig jaar in gebruik voor rijksdiensten. Na een grondige renovatie worden er in 2018 vier rijksdiensten ondergebracht. Het gaat om diensten die nu elders in Leeuwarden zijn gehuisvest.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties