Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Archief

De artikelen van maandag, 22 september 2014.

Hoofdartikelmaandag, 22 september 2014

Duurzaamheid: het kantelpunt komt

Nederland haalt de doelstelling voor duurzame energie niet, zo lijkt het. Ondanks alle beloftes, goede voornemens en afspraken zal Nederland in 2020 de afgesproken duurzame 14 procent niet kunnen bereiken. Sceptici over de bereidheid van de Nederlandse politiek en bedrijfsleven lijken gelijk te krijgen.

Regiomaandag, 22 september 2014

Urgentie in veevoeraffaire is weg

Leeuwarden - De herkomst van het verboden antibioticum furazolidon in de geruimde kalveren van boer Chris Naalden in zijn stallen in Augustinusga, Bant, Putten en Heeten is nog steeds niet bekend. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) laat weten dat het onderzoek nog altijd loopt. ,,Dat is een strafrechtelijk onderzoek. Daarom kunnen daar geen mededelingen over worden gedaan", aldus senior woordvoerder Lex Benden.

Sportmaandag, 22 september 2014

Wereldreis

Hij is een graag geziene gast. Bij medespelers, bij supporters, bij vorige clubs en ook bij zijn huidige. En ja, ook bij de media - al zit dat onze kritische blik heus niet in de weg, geen zorgen. En natuurlijk is hij ook razend geliefd bij familie en vrienden. Ach ja, op een of andere manier loopt iedereen altijd weg met Oebele Schokker.

Sportmaandag, 22 september 2014

Kippenvel in Oenstjerk na clinic van judoka Elmont

Als judotrainster Esther Oostlander van FMT Budo in Oentsjerk terugblikt op de clinic van topjudoka Guillaume Elmont eerder die ochtend, heeft ze het kippenvel weer op haar armen staan. ,,Ik glimlach al de hele dag . Zo fantastisch dit. Ik vind het echt geweldig om die kinderen te zien genieten."


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties