Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
donderdag 21 juni

Archief

De artikelen van vrijdag, 27 november 2015.

Regiovrijdag, 27 november 2015

Universiteitsraad wil ook zelfstandige studie Fryslân

Groningen - De Rijksuniversiteit Groningen kan doorgaan met de ontwikkeling van een zelfstandige bacheloropleiding in Leeuwarden. De universiteitsraad stemde gistermiddag in met het Ontwikkelplan RUG/Campus Fryslân, dat de afgelopen dagen nog in allerijl werd gewijzigd. Decaan Jouke de Vries gaat de komende maanden onderzoeken hoe de opleiding wordt vormgegeven.

Regiovrijdag, 27 november 2015

Jimmy's: een eigen plek voor jeugd in Leeuwarden

Leeuwarden - ,,Het verschil met een gewoon jongerencentrum of wijkgebouw is dat bij Jimmy's de jongeren het zelf doen. Ze komen zelf met plannen, ideeën en voorstellen. Maar ook met vragen. En dan helpen we elkaar om ze te realiseren."

Regiovrijdag, 27 november 2015

Ik voelde in mijn hart dat ik naar Selma moest gaan

Heerenveen - De Amerikaan Harcourt Klinefelter (77) was 2,5 jaar lang de persvoorlichter van dominee Martin Luther King. Gisteren vertelde hij zijn verhaal aan de leerlingen van het Bornego Lyceum in Heerenveen.

Geloof & Kerkvrijdag, 27 november 2015

Missionaire opleiding voor jonge christenen

Zeist - Bijbelschool De Wittenberg biedt jonge christenen een opleiding aan om te ontdekken hoe ze hun christen-zijn in de praktijk kunnen brengen. De opleiding Discipelschap in 80 dagen moet hen helpen om een missionaire levensstijl te ontwikkelen en hoe ze volgeling van Jezus kunnen zijn. Docenten aan deze opleiding zijn onder andere. Gerrit Riemer (Kleiklooster Amsterdam), Margriet Muurling (InToMission) en Bram van Putten (IFES Nederland). Na elf weken theorie - op de Wittenberg in Zeist - kunnen studenten kiezen uit een stage van vijf weken in binnen- of buitenland of een langere stage van twaalf weken op Bonaire. Discipelschap in 80 dagen start op maandag 18 januari. Aanmelding en info: www.d80.nl


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties