Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
donderdag 21 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 27 augustus 2015.

Economiedonderdag, 27 augustus 2015

Protest om Arabisch op school in Houston

Houston - De onderhuidse spanning tussen moslims en andere gelovigen is in de VS begin deze week weer aan het licht gekomen. Ongeveer dertig mensen protesteerden op de eerste schooldag van de Houston Independent School District (HISD).

Hoofdartikeldonderdag, 27 augustus 2015

Paniek op de beurzen over China

Paniek op de beurzen deze week. Maandag grote verliezen, dinsdag grote winsten. Gisteren daalden de beurzen weer, zij het met een fractie van wat er maandag gebeurde in een snel herstellende markt. Manisch-depressief, de typering uit de psychiatrie die goed past bij de beleggers die wereldwijd handelen in aandelen, grondstoffen en obligaties.

Regiodonderdag, 27 augustus 2015

Sportstad Heerenveen wil speedsoccerhal

Heerenveen - Sportstad Heerenveen wil speedsoccer als nieuwe sportactiviteit aanbieden. Het multifunctioneel centrum wil daartoe samenwerken met Soccerdome, dat deze bezigheid sinds anderhalf jaar op een industrieterrein in Heerenveen tracht aan te bieden. Sportstad zou heel concrete plannen hebben klaarliggen, waardoor er binnen een paar weken een hal zou kunnen staan.

Regiodonderdag, 27 augustus 2015

De Fryske Marren akkoord met azc Balk

Joure - Het asielzoekerscentrum in Balk komt er. De Fryske Marren ging gisteravond akkoord met de afspraken die het college van B en W heeft gemaakt met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Die afspraken zijn vastgelegd in een bestuursovereenkomst. Dat contract bepaalt wie waar verantwoordelijk voor is, onder meer op het gebied van veiligheid, onderwijs en gezondheidszorg.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties